info@suicidepreventiecentrum.nl

Naasten bij suïcidaliteit – Den Haag

Naasten bij suïcidaliteit – Den Haag

Heb jij te maken met iemand in je omgeving die rondloopt met de gedachte om uit het leven te stappen? Zou je daar wel eens over willen praten met mensen die in eenzelfde soort situatie zitten? Ervaringen en handvatten uitwisselen die jou kunnen helpen om jezelf staande te houden? Dan is het deelnemen aan een lotgenotengroep voor naasten van mensen met suïcidale gedachten misschien wel iets voor jou.

Een lotgenotengroep voor naasten komt 1 keer in de 2 weken bij elkaar om ervaringen, gedachten en gevoelens uit te wisselen. Gewoon met elkaar in gesprek gaan, zonder dat je steeds uit moet leggen wat je bedoelt. In de groep gaat het om jou, wat het met jou doet en hoe jij je staande kunt houden. De groep wordt begeleid door ervaringsdeskundigen, mensen die zelf te maken hebben met een naaste die suïcidale gedachten heeft.

De Stichting Suïcide Preventie Centrum organiseert samen met Stichting Kompassie een lotgenotengroep voor naasten. Deze groep komt vanaf 12 oktober 1 keer in de 2 weken bij elkaar van 18.30 tot 20.00 uur op de lokatie van Kompassie (Laan 20, Den Haag).

Deelname aan de groep is gratis en staat open voor iedereen die een naaste heeft die te maken heeft met suïcidale gedachten. Om deel te nemen hoef je je alleen maar aan te melden via het aanmeldformulier op de website van het Suïcide Preventie Centrum.

Laan 20
2512 GN  Den Haag
Tel: 070 427 32 40

Oosteinde 23

3842 DR Harderwijk

Tel: 06-34877882