info@suicidepreventiecentrum.nl

SPC Regio Noord-Brabant

In de provincie Noord-Brabant organiseert de Stichting Suïcide Preventie Centrum op 2 locaties Over Leven groepen. De Over Leven groep is voor mensen die zelf te maken hebben met suïcidale gedachten.

In de Over Leven groep gaat het over het delen van ervaringen en gevoelens, het uitwisselen van handvatten en ervaren van begrip, (h)erkenning en hoop.

Geen moeilijke gesprekken over je verleden, geen gewroet in je trauma’s. Het gaat om hoe je nu het leven ervaart, waar je nu tegen aanloopt en wat je nodig hebt om je nu staande te houden. Het gaat ook om het luchten van je hart, het vinden van herkenning, en de bewustwording dat je echt de enige niet bent.

In Den Bosch komt de groep 1 keer in de 2 weken op woensdag van 9.30 tot 11.00 uur bij elkaar in een ruimte van herstelacademie De Stijl. Voor meer informatie over de groep in Den Bosch klik hier.

In Eindhoven komt de groep 1 keer in de 2 weken op woensdag van 14.00 tot 15.30 uur bij elkaar bij het Zelfhulp Netwerk Zuid-oost Brabant. Voor meer informatie over de groep in Eindhoven klik hier.