info@suicidepreventiecentrum.nl

Werken bij de Stichting Suïcide Preventie Centrum

We zijn op ontdekkingsreis, op zoek naar mogelijkheden om mensen die te maken hebben met suïcidaliteit te ondersteunen. Sinds we van start gegaan zijn lijkt onze reis wel een tocht met een achtbaan. Een achtbaan die steeds sneller gaat en steeds groter en langer wordt. Alsof hij nooit stopt. De reis begon met een enkel karretje, maar ondertussen zijn er al meerdere karretjes aangehaakt. Er zijn karretjes waar trainingen gegeven worden, karretjes waar mensen met lotgenoten in gesprek kunnen gaan, karretjes waar mensen gewoon even kunnen zijn en karretjes waarin de mensen handvatten kunnen vinden. Na elke ronde stappen er mensen in en uit, soms blijven ze ook nog een poosje zitten.

Wil jij samen met ons deze ontdekkingsreis maken, verder vormgeven en je inzetten in een van de karretjes? Heb jij te maken gehad met suïcidaliteit, zelf, als naaste, als nabestaande of als hulpverlener? Dan is een van de onderstaande werkzaamheden misschien wel iets voor jou.

Vacatures

Stafmedewerker (financieel en administratief)

Wij zijn opzoek naar iemand die ons kan ondersteunen bij het voeren van de boekhouding en verrichten van de nodige administratieve werkzaamheden. Naar de vacature.

Begeleiders Lotgenotengroepen

Voor de Lotgenotengroepen zijn we op zoek naar mensen die een Lotgenotengroep willen begeleiden. We zijn onder andere opzoek naar begeleiders voor de online groepen. Naar de vacature.

Projectmedewerker PR

Alle activiteiten van de Stichting Suïcide Preventie Centrum hebben de nodige aandacht nodig om de doelgroep te bereiken. Hiervoor zijn we op zoek naar een projectmedewerker PR. In deze functie lever je een bijdrage aan alle vormen van publiciteit die de stichting inzet. De projectmedewerker PR is onder andere verantwoordelijk voor de inhoud van de websites, voor de berichtgeving op diverse social media kanalen en de diverse folders. Naar de vacature.