info@suicidepreventiecentrum.nl

Werken bij de Stichting Suïcide Preventie Centrum

We zijn op ontdekkingsreis, op zoek naar mogelijkheden om mensen die te maken hebben met suïcidaliteit te ondersteunen. Sinds we van start gegaan zijn lijkt onze reis wel een tocht met een achtbaan. Een achtbaan die steeds sneller gaat en steeds groter en langer wordt. Alsof hij nooit stopt. De reis begon met een enkel karretje, maar ondertussen zijn er al meerdere karretjes aangehaakt. Er zijn karretjes waar trainingen gegeven worden, karretjes waar mensen met lotgenoten in gesprek kunnen gaan, karretjes waar mensen gewoon even kunnen zijn en karretjes waarin de mensen handvatten kunnen vinden. Na elke ronde stappen er mensen in en uit, soms blijven ze ook nog een poosje zitten.

Wil jij samen met ons deze ontdekkingsreis maken, verder vormgeven en je inzetten in een van de karretjes? Heb jij te maken gehad met suïcidaliteit, zelf, als naaste, als nabestaande of als hulpverlener? Dan is een van de onderstaande werkzaamheden misschien wel iets voor jou.

Vacatures

Lotgenoten

Voor de lotgenotengroepen zijn we op zoek naar mensen die een lotgenotengroep voor naasten (Mee Leven) willen begeleiden. Er zijn meerdere plekken waar je aan de slag kunt. Naar de vacatures.

Medewerkers

Om alles in goede banen te leiden zijn we op zoek naar een projectleider. We zoeken iemand die het Actienetwerk Suïcidepreventie Noord Veluwe verder op- en uitbouwt volgens de Supranet Community aanpak. Naar de vacatures.

Bestuurders

De bestuurders zorgen ervoor dat de karretjes op de achtbaan blijven. Op dit moment bestaat het team uit 4 bestuurders. Omdat de achtbaan steeds langer wordt is het team op zoek naar mensen die samen met hun de achtbaan willen besturen. Naar de vacatures.