info@suicidepreventiecentrum.nl

Steun jij ons?

De Stichting Suïcide Preventie Centrum richt zich op het ondersteunen van mensen die te maken hebben met suïcidaliteit. Dit kunnen mensen zijn die te maken hebben met de gedachte aan zelfdoding, mensen die iemand in hun omgeving hebben die met deze gedachten te maken heeft of mensen die iemand zijn verloren door zelfdoding.

Alle medewerkers van de Stichting Suïcide Preventie Centrum weten hoe het is om hiermee te maken te hebben. Zij hebben zelf ervaring met suïcidale gedachten of hebben een naaste (gehad) die er mee te maken heeft. We werken dus duidelijk vanuit onze eigen ervaringen. Maar we weten ook dat alleen die eigen ervaringen niet voldoende zijn om dit werk te doen. Daarom ontvangen alle medewerkers training en intervisie en krijgen zij ondersteuning in hun eigen persoonlijke welzijn.

Ook al werken de meeste medewerkers als vrijwilliger, het organiseren van trainingen, intervisie en lotgenotengroepen brengt wel kosten met zich mee. En daarvoor willen we een beroep doen op jou.

Draag jij het werk wat we doen een warm hart toe? Wil jij ons ondersteunen zodat we mensen die met zelfdoding te maken hebben de hulp en begeleiding kunnen geven die zij nodig zijn? Je kunt ons helpen door donateur te worden van de Stichting Suïcide Preventie Centrum en ons zo financieel steunen om ons werk te blijven doen.

Wij vragen je om een bijdrage te doen van €25,00 (meer mag natuurlijk ook, of minder). Deze bijdrage kun je eenmalig doen of vastleggen als jaarlijkse bijdrage. Wat er met het geld gebeurd?

group of people sitting inside room
Je draagt bij aan de kosten voor opleiding en intervisie van de vrijwilligers.
Je maakt het online contact met jongeren mogelijk.
Je maakt het mogelijk voor de vrijwilligers om voorlichtingen te geven.
brown gift box
Je maakt het mogelijk om onze vrijwilligers af en toe te verrassen.
jumpshot photography of woman in white and yellow dress near body of water
Je helpt ons om mensen weer veerkracht te geven en het aantal suïcides te verminderen.

Je kunt ons op verschillende manieren ondersteunen:

  • Je kunt donateur worden; je doneert elk jaar een vast bedrag totdat je het opzegt, je mailadres wordt opgenomen in onze ledenlijst (voor het versturen van nieuwsbrief en/of andere bijzonderheden)
  • Je kunt een eenmalige donatie doen; je doneert eenmalig een bedrag en je mailadres wordt opgenomen in onze ledenlijst (voor het versturen van nieuwsbrief en/of andere bijzonderheden)
  • Je kunt je als lid aanmelden; je ondersteunt wel maar niet financieel, je mailadres wordt opgenomen in onze ledenlijst (voor het versturen van nieuwsbrief en/of andere bijzonderheden)

Het komt voor dat je door omstandigheden niet in staat bent om ons financieel te ondersteunen, dat geeft niet, we zijn al blij dat je ons geestelijk wilt steunen door lid te worden. Ook die steun kunnen we goed gebruiken.