info@suicidepreventiecentrum.nl

Mee Leven Harderwijk

Bij de lotgenotengroep Mee Leven ontmoeten mensen waarvan iemand in hun directe omgeving te maken heeft met suïcidale gedachten elkaar. 1 keer in de 2 weken gaan zij met elkaar in gesprek over hun gedachten en hoe zij zich nu voelen. Het gewoon kunnen praten over wat het met jou doet, als naaste, kan een enorme opluchting zijn. In de groep vindt je begrip en herkenning, want je bent niet de enige die in deze situatie zit.


“Vanuit mijn rol als naaste van iemand die met suïcidale gedachten te maken heeft zet ik mij in als familie ervaringsdeskundige bij het Suïcide Preventie Centrum.”

— Frans Witteveen, Groepsbegeleider

Bij de groep Mee Leven gaat het niet alleen om je naaste , maar ook om jou. In de groep gaat het om herkenning, erkenning van de situatie waarmee jij te maken hebt. Het gaat om het uitwisselen van handvatten om jou en je naaste staande te houden.


De groep in Harderwijk komt bij elkaar op onze locatie aan de verkeersweg 1 in Harderwijk.


Wil je graag een keertje aansluiten? Om te kijken of het iets voor je is? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. LET OP! Onze reactie kan in je spambox terechtkomen, dus houd deze in de gaten.

De Mee Leven groep start op maandag 15 januari 2024 op onze locatie aan de verkeersweg 1 in Harderwijk. De vervolgbijeenkomsten staan voorlopig gepland op de volgende dagen: 29 januari, 12 en 26 februari, 4/18 en 25 maart en op 8 april.