info@suicidepreventiecentrum.nl

Aanmelden Lotgenotengroep Suïcidale Gedachten

Aanmelden Lotgenotengroep Suïcidale Gedachten

In october beginnen we met een nieuwe lotgenotengroep voor mensen die te maken hebben met suïcidale gedachten. De groep komt 1 keer in de twee weken bij elkaar in een ruimte die beschikbaar wordt gesteld door Ixta Noa Leeuwarden.

De groep wordt begeleid door ervaringsdeskundigen die ondersteuning bieden vanuit de ervaring die ze zelf hebben opgedaan met het hebben van suïcidale gedachten. Zij hebben ondervonden dat het vrijuit kunnen praten over die gedachten voor hun veel heeft betekend. Het feit dat je onbelemmerd over je gedachten kunt praten zonder dat je ‘bang’ hoeft te zijn voor maatregelen geeft veel ruimte in je hoofd. Het delen van handvatten om met je gedachten om te gaan met mensen die zelf ook die gedachten hebben kan erg ondersteunend zijn in je herstelproces.

Wil je meedoen aan de groep of wil je meer informatie, dan kun je contact opnemen via het onderstaande formulier. Als je iemand kent waarvoor het deelnemen aan de groep iets zou kunnen betekenen deel deze oproep dan met hen, wie weet wat dat teweeg kan brengen op hun weg naar herstel.

Vind je het deelnemen aan een groep nog te vroeg of zie je dat niet zitten? Dan is er de mogelijkheid om een individueel gesprek te voeren. Het eerste gesprek is altijd kosteloos, wat je eventuele eigen bijdrage is bij mogelijke vervolggesprekken bespreken we op dat moment.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *