info@suicidepreventiecentrum.nl

Medewerkers gezocht

De Stichting Suïcide Preventie Centrum werkt vanuit opgedane eigen ervaringen. Dat wil zeggen dat alle medewerkers mensen zijn die zelf te maken hebben (gehad) met suïcidaliteit. Zelf, als naaste van iemand met suïcidale gedachten of als nabestaande van suïcide. In onze werkwijze is samenwerking erg belangrijk. Niet alleen onderling, maar ook met hulpverleners, gemeenten en informele en formele organisaties. Suïcidaliteit is een zaak die ons allemaal aangaat dus waarin we alleen maar iets kunnen betekenen als we het samen doen.

Op dit moment zijn we opzoek naar de volgende medewerker:

Projectleider Actienetwerk Suïcidepreventie Noord Veluwe

We zoeken iemand die als projectleider het actienetwerk suïcidepreventie Noord-Veluwe verder wil op- en uitbouwen volgens de Supranet Community aanpak.

We zoeken iemand die zich op basis van zelfstandig ondernemerschap (ZZP) 8 uur per week wil inzetten om het netwerk verder vorm en invulling te geven. Je beschikt bij voorkeur over een lokaal netwerk en weet de weg in het zorglandschap. Verder verwachten we dat je affiniteit met het thema suïcidaliteit en zelfbeschadiging hebt. Eigen ervaring is een pré, maar niet noodzakelijk.

Het project loopt tot 31-12-2023 en wordt mede mogelijk gemaakt door 113zelfmoordpreventie.

Belangstelling?

Voor deze functie geldt dat je je belangstelling kunt aangeven via onderstaand formulier. In het formulier is ruimte om kort je motivatie te beschrijven. Na aanmelding ontvang je van ons zo spoedig mogelijk een reactie. LET OP! Onze reactie kan in je spambox terechtkomen, houd deze dus in de gaten.