info@suicidepreventiecentrum.nl

Inloop Harderwijk

Een moment waarop je zomaar even binnen kunt lopen als je daar behoefte aan hebt. Waar je op dat moment even je gedachten kwijt kunt, of ze even opzij kunt zetten bij een kopje koffie of thee. Een moment waarop je niks moet en er niks van je verwacht wordt. 

Het inloopmoment van het Suïcide Preventie Centrum is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met suïcidaliteit. Waar je naar binnen kunt lopen om iets te vragen of even je hart te luchten. Waar je een medewerker vindt die weet hoe het voelt, die zelf te maken heeft (gehad) met de gedachten om uit het leven te stappen of die bij iemand betrokken is (geweest) die met deze gedachten rondloopt. Je vindt er een lotgenoot, een luisterend oor en, als je dat wilt, iemand die je helpt om jezelf of je naaste staande te houden. 

Het inloopmoment is ook bedoeld als je vragen hebt over de activiteiten van het Suïcide Preventie Centrum Harderwijk. Of om aan te geven waar jij behoefte aan hebt, wie weet kunnen we een nieuwe activiteit gaan starten die jij hebt bedacht. Kortom, je bent welkom om op het inloopmoment eens bij het centrum binnen te komen kijken.

Inloopmoment: Elke maandag van 14.00 tot 16.00 uur op de locatie Oosteinde 23. Trap op, eerste deur links aan het eind van de gang. Op deze locatie is helaas geen lift aanwezig.